BETON AMPRENTAT VERTICAL

Betonul amprentat se poate executa la fel de bine cum se executa pe suprafete orizontale si pe suprafete verticale: garduri, fatade de cladiri etc. Pentru executarea corespunzătoare şi rapidă a lucrărilor va punem la dispozitie o gama larga de matrite cu texturi diferite si culori pe placul dumneavoastra.

In momentul in care aceasta tehnologie a fost creeata si dezvoltata, amprentarea betonului cunostea foarte puţine opţiuni de design şi culori si nu se dezvoltase inca tehnica amprentarii betonului pe verticala. Cu toate acestea, industria sa dezvoltat si au fost create din ce in ce mai multe modele si din ce in ce mai multe culori pentru a da personalitate si stil betonului.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale betonului amprentat este că asa cum poate fi aplicat pe orizontala pe diferite suprafete si texturi, la fel poate fi aplicat si pe verticala pe diferite suprafete si texturi.

Betonul amprentat are o viaţa lunga, fara costuri ridicate de intreţinere, este rezistent la toate condiţiile de vreme, inghet/dezghet si de lumina soarelui(raze UV), uleiuri si acizi, acesta de asemenea fiind disponibil într-o gamă largă de culori şi modele, imprimarea facandu-se uşor, rapid şi economic.