BETON AMPRENTAT VERTICAL

Beton Amprentat Vertical » 0748 550 466

Betonul amprentat se poate executa – la fel de bine cum se executa pe suprafete orizontale – si pe suprafete verticale: garduri, fatade de cladiri etc. Pentru executarea corespunzătoare şi rapidă a lucrărilor va punem la dispozitie o gama larga de matrite cu texturi diferite si culori pe placul dumneavoastra.

Cere o cotatie de pret mai jos

  Cod de securitate captcha

  Beton Amprentat Vertical • Beton Amprentat pentru Garduri

  In momentul in care aceasta tehnologie a fost creata si dezvoltata, amprentarea betonului cunostea foarte puţine opţiuni de design şi culori si nu se dezvoltase inca tehnica amprentarii betonului pe verticala. Cu toate acestea, industria sa dezvoltat si au fost create din ce in ce mai multe modele si din ce in ce mai multe culori pentru a da personalitate si stil betonului.

  Unul dintre cele mai importante avantaje ale betonului amprentat este că asa cum poate fi aplicat pe orizontala pe diferite suprafete, la fel poate fi aplicat si pe verticala pe diferite suprafete.

  Betonul amprentat are o viaţa lunga, fara costuri prea ridicate de intreţinere, este rezistent la toate condiţiile de vreme, inghet/dezghet si la lumina soarelui (raze UV), uleiuri etc, este disponibil într-o gamă largă de texturi, culori şi modele, imprimarea se realizeaza uşor, rapid şi economic.

  Apelați 0748 550 466
  error: Content is protected !!