Beton Amprentat

Betonul amprentat este un tip de pavaj modern care in ultimul timp a cunoscut o expansiune infloritoare pe piata din Romania, fiind din ce in ce mai des folosit de proprietarii de locuinte, firme si chiar si de municipalitati.

Acesta dombandeste calitati decorative impresionante insa oamenii nu il aleg neaparat in pavarea locuintelor lor pentru calitatile sale decorativ ci si pentru calitatile sale mecanice, in cazul in care betonul amprentat este realizat de o mana priceputa, acesta poate dura “o viata”, fiind deosebit de rezistent la razele UV, schimbari bruste de temperatura inghet / deaghet, etc.

Cu pavajul din beton amprentat se pot pava atat suprafete orizontale: alei, trotuare, curti, terase, punti, drumuri de acces, margini ale piscinelor, etc. cat si suprafete verticale: garduri, pereti interiori, fatade ale caselor, etc.

Pretul unui metru patrat de beton amprentat este calculat in functie de mai mult factori, insa cel mai important factor este reprezentat de aria suprafetei care urmeaza a fi amprentata.

FOLOSIM DOAR BETON B350 ARMAT CU PLASA DE BUZAU!

IN CELE MAI MULTE CAZURI LUCRAM CU MATERIALELE NOASTRE INSA IN CAZUL IN CARE DUMNEAVOASTRA O CERETI LUCRAM SI CU MATERIALELE DUMNEAVOASTRA.

Apelați 0748 550 466
error: Content is protected !!